Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pikkukylän äpärä ja herkullinen mieli

signs. sagittarius sun, virgo rising, capricorn moon

mbti. intp (encyclopedic nerd)

Tiikerin vuonna syntynyt Satakunnan likka. Suuren osan päivistä kotona stressin saartamana, kun planeettamme liikehdinnästä johtuva ilmiö viilettää silmieni edessä. Alko on minun sponsorini ja wikipedia toinen käteni. Tarpeeksi vanha hakemaan omat voimajuomani ja tarpeeksi tyhmä käyttääkseni wikipediaa tiedon lähteenä. 

Kuljen elämässä pää pilvissä ja jalat kaukana maasta. Uskon luonnehoroskooppeihin ja yliluonnolliset ilmiöt saa mut vainoharhaiseksi. Pelottavaa tapahtuu ja minä laukkaan rusakkona jo kilometrin päässä. Ystävät tivaa miksi haluan silti katsoa kauhuelokuvia, mutta kai niitä kauhuelokuviksi kutsutaan ihan syystä. Olen täysin addiktoitunut adrenaliini ryöppyihin. Huvipuistot, säikyttely, kauhuelokuvat ja sponttaanit reissut toimii aina.

Vieraan ihmisen silmillä olen varmasti kiusallisen hiljainen. Ujo. Olen erittäin tarkkaavainen, enkä pysty ilman vahvempia aineita rentoutumaan tuntemattomassa seurassa. En sano mitään mitä voin katua jälkeen päin ja toisten miellyttäminen on tärkeintä. Vasta pähkinänkuoreni särkyessä alan tuomaan esille omia mielipiteitä, mutta harva jaksaa painia kanssani siihen asti. Hiljaisuudesta nautin tuntemattomien ja tuttujen seurassa.

kinks. järjestäytynyt sekasorto, tabut, musta huumori, kulttuurierot, tulevaisuus, inviduaalisuus, kissamaiset kasvonpiirteet

turnoffs. tiukat rajoitukset, small talk, pakkopulla, kielioppi, räväkkyys, puheliaisuus, suunnitelmat, itsepäisyys, ahdistus

©2017 layout1 - suntuubi.com